Teleurstellende nederlaag van AKC 1

Het was allemaal een beetje onwennig. Een tegenstander waar we nooit eerder tegen speelden. Korfballen in de IISPA sporthal ook helemaal nieuw en tenslotte aanvang van de wedstrijd om 12.15 uur. Maar dat was allemaal niet zo erg geweest als we niet een absoluut onverwachte nederlaag te slikken hadden gekregen!

Door de uitslagen van vorige week, AKC dik gewonnen, Elko dik verloren waren we een beetje in slaap gesust en hadden we al eigenlijk gerekend op een overwinning. Pure onderschatting dus en dat kan dodelijk zijn. De Drentenaren waren n.l. helemaal geen zacht eitje en lieten meteen zien dat ze niet voor een nederlaag naar Almelo gekomen waren. Maar goed bij tussenstanden van 7-4 en 8-5 leek er nog weinig aan de hand, maar toen Elko 5 keer achter elkaar scoorde en voor de ruststand 8-10 zorgde leek het toch de verkeerde kant op te gaan.

En dat bleek ook zo te zijn, wat we ook probeerde we kwamen niet meer langszij en via 11-15 en 14-17 werden we naar een verdiende 15-18 nederlaag gespeeld. Een echte tegenvaller! Onze ploeg wilde wel maar door gebrek aan scorend vermogen en de absolute wil om te winnen stonden we op het eind met lege handen.

Scores: Mark 5x, Kim 5x, Manon 3x, Thijs en Michiel elk 1x

AKC Nieuwsbrief

Wedstrijd

Volgende wedstrijd:

Blauw Zwart 1 - AKC 1

Zaterdag 11 mei
Tijd: 15:30
Official: M. Peelen
Sportpark 't Lageveld, Wierden

Webshop AKC

banner ledenshop

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
Vr 14 juni   19:30 Vrijwilligersavond
lijn
Zo 07 juli   10:00    Ben Haghuis Jeu de boules toernooi
lijn
Wo 10 juli 19:45 Algemene Afsluitende Ledenvergadering

Kleding en materiaal sponsor

korfbaltotaal.nl