Toch blijven korfballen? Leen een AKC-korfbalpaal!

Wil jij je schot, doorloopbal of kleine kansjes onder de korf toch blijven oefenen nu we de komende maanden niet kunnen trainen en wedstrijden spelen? Dat kan! In navolging van andere verenigingen kun je nu ook bij AKC een korfbalpaal lenen voor in je eigen tuin.

Wil jij dit ook? Neem dan contact op met Ramon Post via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur hem een whatsapp. Dan maken we een afspraak wanneer het materiaal afgehaald kan worden. Mocht je zelf echt niet in staat zijn om het materiaal op te halen dan kijken wij of we het materiaal kunnen bezorgen.

Wat krijg je dan mee:

  • 1 paal (hoogte afhankelijk van het team waar je in speelt)
  • 1 voet
  • 1 korf
  • 1 bal (formaat afhankelijk van het team waar je in speelt)

We hebben een beperkt aantal sets beschikbaar dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. Hierbij leveren we 1 set per gezin. Mocht er nu erg veel vraag zijn en we daardoor anderen moeten teleurstellen, dan kan het zo zijn dat we afspreken dat  de set na 1 maand naar een ander lid gaat.

Uiteraard rekenen we er op dat je zorgvuldig met het materiaal omgaat! Bij ontvangst van het materiaal moet je een formulier tekenen dat je materiaal geleend hebt. En zodra we de trainingen of competitie hervatten, verwachten we uiteraard dat het materiaal weer wordt teruggebracht.

Heb jij straks een korfbalpaal thuis? Maak dan een filmpje van jouw mooiste goal of vette actie en deel deze met ons op Facebook door @akcalmelo te taggen.

mand en bal

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

            only korfbal

mcdonalds almelo

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:   
Activiteit:
- - -
lijn
- - -
lijn
- - -