Update van het bestuur

Het coronavirus beheerst momenteel ons gehele dagelijkse leven. En de impact zal alleen maar groter worden nu het kabinet gisteren nieuwe maatregelen heeft aangekondigd welke tot 01 juni van kracht zijn. De korfbalcompetitie in de zaal was al stilgelegd en nu is door het KNKV ook besloten om (het tweede deel van) de veldcompetitie af te gelasten. Dit betekent dat we dit seizoen (bijna) niet meer aan korfballen toekomen en ook als vereniging - op dit moment - geen activiteiten of bijeenkomsten meer organiseren tot aan 1 juni. De kantine blijft in deze gehele periode dan ook gesloten. Zie voor de volledige update vanuit de bond, het volgende artikel op de site van het KNKV: https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Hoe ingrijpend ze ook zijn, als bestuur staan we volledig achter deze maatregelen en roepen we iedereen op om zich hier aan te houden. Alleen als we ons gezamenlijk inzetten kunnen we corona het hoofd bieden! De impact is voor ons als vereniging echter groot omdat juist de veldcompetitie de periode is waarin het verenigingsleven tot bloei komt: gezamenlijk langs de lijn bij trainingen en wedstrijden, de gezelligheid in de kantine en met z'n allen deelnemen aan verschillende activiteiten. Financieel gezien zal dit dan ook zeker impact hebben omdat onze vaste lasten wel doorlopen maar de omzet van de kantine nu wegvalt.

In de komende maanden blijven we de contributie gewoon innen omdat dit voor ons als vereniging cruciaal is aangezien er bijna geen andere inkomsten zijn. Bij deze doen we dan ook het dringende verzoek aan alle (ouders van) leden om de contributie te blijven voldoen. Voor ons is deze situatie ook overmacht. Uiteraard willen we als bestuur de ogen niet sluiten voor het feit dat deze maatregelen ook (financiƫle) impact kan hebben bij onze leden. Mocht je dan ook vragen hebben over het voldoen van de contributie, richt je dan tot het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard blijven wij de richtlijnen vanuit het kabinet en het RIVM goed volgen. Zodra het weer is toegestaan om samen te komen, pakken we de trainingen en activiteiten weer op. Want op deze manier willen we het seizoen niet eindigen! Wij hopen dan ook dat we iedereen snel weer op het veld en in de kantine tegenkomen.

Al met al maakt dat dit een spannende tijd is waarin we elkaar, meer nog dan anders, nodig hebben. Als bestuur roepen we dan ook op om juist nu, uiteraard op afstand, wel in contact te blijven met je teamgenoten en mede-AKC'ers. Let een beetje op elkaar!

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

            only korfbal

mcdonalds almelo

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:   
Activiteit:
- - -
lijn
- - -
lijn
- - -