Grote Clubactie 2019

Dit seizoen gaan we gaan direct aan de slag om zoveel mogelijk geld voor AKC binnen te halen. Men kan mooie prijzen winnen, maar belangrijker nog 80% van de opbrengst is voor AKC! Deze opbrengst kunnen we goed gebruiken voor het onderhoud van onze accommodatie o.a. de speeltuin.

Deze week bij de training ontvangen de kinderen ieder een envelop met 5 loten en deurzegels om te verkopen. Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen. Prijs per lot is € 3,00. Degene die de meeste loten verkoopt, ontvangt een leuk prijsje! De Grote Clubactie is afgelopen weekend gestart, dus iedereen mag direct beginnen met loten verkopen.

Voor de jeugd is er een wedstrijdje aan verbonden wie de meeste loten kan verkopen. Mocht een kind meer loten willen verkopen, dan kan je contact opnemen met Cynthia of Gérinda.

Cynthia Leijsen, 06-52355193
Gérinda Bentsink, 06-82070530

Vóór de herfstvakantie, maandag 21 oktober, moeten de enveloppen met geld ingeleverd worden bij je trainer/coach, Cynthia Leijsen of Gérinda Bentsink.

Op de loten staan leuke aanbiedingen en er zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen: 1e prijs is € 100.000 , 2e prijs een Volkswagen UP en de 3e prijs een luxe campingvakantie t.w.v. € 2.500. En nog vele andere mooie prijzen. Verdere informatie kun je vinden op de website van de Grote Clubactie, www.clubactie.nl.

Voor degene die geen loten aangeboden krijgt van onze jeugd- en/of leden: je kunt je melden bij de bovengenoemde personen om loten te kopen of via deze link, https://clubactie.nl/lotkopen.html# en onder de naam "A.K.C. - Erma Sportproducten" een lot kopen.

Senioren, ook voor jullie, graag zo veel mogelijk loten kopen! Meld je bij Gérinda voor meer loten.

Webshop AKC

banner ledenshop

Sponsoren

            only korfbal

mcdonalds almelo

Agenda

agenda
Datum: 
Tijd:  
Activiteit:
26-06 12:00   Seizoensafsluiting jeugd
lijn
04-07 10:00 Jeu de boules toernooi
lijn
- - -